ONE

THE LAW OF ONE
We are all one.
When one is harmed, all are harmed.
When one is helped, all are healed.
Therefore, in the name of who I AM,
and I am one with all;
I ask that ONLY THAT WHICH IS THE HIGHEST GOOD OF ALL
CONCERNED happen here and now, and through all time and space.
I give thanks that this is done.
SO BE IT!


Законът на Единното

Ние всички сме едно. Когато един човек е наранен, всички са наранени.

Когато на един се помогне, помогнато е на всички.

Когато един е излекуван, всички са излекувани.
Ето защо, в името на това, което СЪМ,

Аз съм в единство с всичко и всички;
Аз моля ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО Е НАЙ-ВИСШИЯТ БОГ НА ВСИЧКО, КОЕТО се случва тук и сега, във всички времена и в цялото пространство. Аз благодаря, че това е така. Така да бъде!

Етикети

Bulgarian (39) English (40) video (8)

събота, 10 ноември 2012 г.

39.


 

КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ ИГРАТА

RA: Да вземем за пример човек, който вижда всички покер ръце. Той познава играта. Това е игра, но хазарт за деца, няма риск. Във време / пространство и в измерението на истинския зелен цвят, ръцете на всички са отворени за окото.

Мислите, чувствата, тревогите, всичко това може да бъде видяно. Няма измама и не съществува желание за измама. Така хармонията може да бъде по-лесно достигната, но  ума / тялото/ духа печели малко полярност от взаимодействието.

В живота картите са любов, неприязън, ограничение, нещастие, удоволствие и т.н. Те се раздават и прераздават отново непрекъснато. Възможно е, по време на това въплъщение, да узнаете за вашите Собствени карти. Възможно е да започнете да откривате любовта вътре във вас.

Възможно е да започнете да балансирате удоволствията, ограничения и т.н. Но вашето единствено указание за картите на другите е да се погледнете в очите. Възможно е да не може да си спомните вашата ръката, ръцете си или дори правилата на играта. Тази игра може да бъде спечелена само от тези, които губят своите карти в топенето под влиянието на любовта.

Тя може да бъде спечелена само от тези, които слагат  удоволствията, техните ограничения, както и всичко от себе, си върху масата с лице нагоре и с душата си казват: "Всички, всички вие, играчи, както и всеки поотделно, независимо от ръката ви, аз ви обичам"

Това е играта, да знаете, да приемате, да прощавате, да се балансирате и да откриете себе си в любовта.

Това не може да се осъществи без да се забравя, защото това не би внесло тежест в живота на завършената съвкупност от ум / тяло / дух. (B2, 133)

Адонай

RA: Ние ви оставяме да преценявате обстоятелствата на великата илюзия, в която сте избрали да свирите на  кавал и дайре и да се движите в ритъм. Ние също сме играчи на сцена.

Сцената се променя. Действието приключва. Светлините отново светват.  И по време на Голямата илюзия всичко, което следва и след него е обхванато от величието на Безкрайния Един Създател.

Всичко е добре. Нищо не е загубено. Продължавайте напред, радвайки се на любовта и светлината, мира и снижаването на Безкрайния Един Създател. Аз съм Ра. Адонай. (B5, 175)

Няма коментари:

Публикуване на коментар