ONE

THE LAW OF ONE
We are all one.
When one is harmed, all are harmed.
When one is helped, all are healed.
Therefore, in the name of who I AM,
and I am one with all;
I ask that ONLY THAT WHICH IS THE HIGHEST GOOD OF ALL
CONCERNED happen here and now, and through all time and space.
I give thanks that this is done.
SO BE IT!


Законът на Единното

Ние всички сме едно. Когато един човек е наранен, всички са наранени.

Когато на един се помогне, помогнато е на всички.

Когато един е излекуван, всички са излекувани.
Ето защо, в името на това, което СЪМ,

Аз съм в единство с всичко и всички;
Аз моля ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО Е НАЙ-ВИСШИЯТ БОГ НА ВСИЧКО, КОЕТО се случва тук и сега, във всички времена и в цялото пространство. Аз благодаря, че това е така. Така да бъде!

Етикети

Bulgarian (39) English (40) video (8)

сряда, 15 август 2012 г.

26.


29. ИСУС, ПРОСВЕТЕН ЛЕЧИТЕЛ

I. ИСУС ДОЙДЕ ОТ НАЙ-ВИСШЕТО ИЗМЕРЕНИЕ НА 4-ТА ПЛЪТНОСТ

RA: Същността Исус е била член на 4-то измерение в най-високото ниво на тази под-октава. Той пожела да поеме планетарна служба, с цел да сподели вибрациите на любовта по колкото се може по-чист начин.

Тази същност можеше да премине в 5-то измерение, но вместо това избра да се върне в 3-то измерение за тази мисия. (B1, 162)

II. ГРУПАТА ОТ ORION му се възпротивиха

Въпрос: Когато Исус се е инкарнирал група от Орион се е опитала да го дискредитира?

RA: Това е вярно. Те съставиха отрицателна информация, която в днешни дни някои ваши народи наричат ​​"Яхве". Това е накарало юдеите да вярват, че ако Исус бъде изстласкан в ъгъла, би могло да спомогне да се прозре мъдростта от използването на властта на интелигентната безкрайност с цел да се управляват другите. Това е довело до смъртта на Исус.

III. Защо Исус толкова добър лечител ?

ВЪПРОС: Ако Исус е бил 4-то измерение, а в наши дни на планетата идват Странстващи от 5-то и 6-то измерение, какво прави Исус толкова добър лечител и възможно ли е тези същности от 5-то и 6-то измерение тук и сега да направят същото? (B1, 164)

RA: Тези, които лекуват могат да бъдат от което и да е измерение, стига да притежават съзнанието на духа (т.е., 4-то чрез седмо). Портата на интелигентната безкрайност може да се отвари единствено когато разбирането за притока на интелигентната енергия е  отворено за лечителя.

Същността на истинското изцеление е излъчване от самия себе си, което образува околна среда, в която катализатора може да се прояви, за да предизвика признаването на себе си, от себе си. (B1, 164)

Исус открил за първи път способността си да прониква в интелигентната безкрайност, когато се ядосал на другарче в игрите, което е било фатално ранено от допира на Исус. Исус решил да открие как да използва тази енергия за доброто, а не за отрицателни цели.

Исус беше изключително положително поляризирана същност и помнеше повече, отколкото повечето Странстващи.

Той се пробудил чрез това преживяване и напуснал дома си когато бил на 13.5 години и обходил много други места, търсейки допълнителна информация. Това продължило докато станал на 25 и тогава се върнал у дома.

Когато той бил способен да интегрира и синтезира всички преживявания, той започнал да разговаря с другите свои същности. Той изцяло се е освободил от кармата на самоонищожението след като простил на онези, които Го умъртвили. В прошката се крие спирането на колелото на действието, което вие наричате карма. (В1, 164-165)

IV. СЕГА Исус е В 5-то ИЗМЕРЕНИЕ

Въпрос: В каква плътност е Исус сега?

RA: Това лице изучава уроците на вибрациите на мъдростта, 5-то измерение, които също се наричат светлинни вибрации. (B1, 165)

V. Изборът да бъде мъченик

RA: Когато Исус решава да се върне на мястото, наречено Ерусалим за светите дни, той се преобърна от работа, смесваща любовта и мъдростта и прегърна мъченичеството, което е работата на любов без мъдрост. (B3, 185)

RA: Тази същност (Исус) е осъзнал някои свръх баланси по отношение на любовта, дори отнасящи се до мъченичеството, но в значителна степен все още не е балансирал тези изкривявания. Ние не искаме да кажем, че този курс на необуздано състрадание има някакъв недостатък, но потвърждава своето съвършенство.

Това е пример на любов, който е послужил като отправна точка за мнозина. За тези, които търсят допълнително, последиците от мъченичество трябва да бъдат взети под внимание, тъй като в мъченичеството лежи края на възможността, в измерението на мъченичеството, за предлагане на светлина и любов. Всяка същност трябва да търси своя най-истински път. (B3, 186)

RA: Исус се въплътили с плана на мъченичеството. Няма мъдрост в този план, а по-скоро разбиране и състрадание удължени до крайното си съвършенство. (B4, 82)

Няма коментари:

Публикуване на коментар