ONE

THE LAW OF ONE
We are all one.
When one is harmed, all are harmed.
When one is helped, all are healed.
Therefore, in the name of who I AM,
and I am one with all;
I ask that ONLY THAT WHICH IS THE HIGHEST GOOD OF ALL
CONCERNED happen here and now, and through all time and space.
I give thanks that this is done.
SO BE IT!


Законът на Единното

Ние всички сме едно. Когато един човек е наранен, всички са наранени.

Когато на един се помогне, помогнато е на всички.

Когато един е излекуван, всички са излекувани.
Ето защо, в името на това, което СЪМ,

Аз съм в единство с всичко и всички;
Аз моля ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО Е НАЙ-ВИСШИЯТ БОГ НА ВСИЧКО, КОЕТО се случва тук и сега, във всички времена и в цялото пространство. Аз благодаря, че това е така. Така да бъде!

Етикети

Bulgarian (39) English (40) video (8)

вторник, 22 май 2012 г.

13 - Bulgarian


15. ГАЛАКТИКИТЕ

ОПРЕДЕЛЕНИЯ:

1. Логос =  Творец на галактическо ниво, Създател на всички звезди в дадена галактика. Определя природните закони на физиката за тази галактика, установява свои архетипове за "личност" в дълбоките нива на съзнанието и създава форма за съзнанието, която да се самоизразява, както и формата на човешкото тяло:  шаблон за всички еволюции в тази и съседните галактики.

2. Под-Логос = Същност,  чието физическо тяло е звезда = Създател от планетарно ниво, създател на всички планети в Слънчевата система.

I. ВСЯКА ГАЛАКТИКА Е СЪЗДАДЕНА ОТ РАЗЛИЧНИ ЛОГУСИ

RA: Един Логос може да създаде това, което наричате звездна система или логуса може да създаде милиарди звездни системи (т.е. една галактика), като много от тях самите са Логуси или Творци. ( B2, S28, 13 )

Въпрос: Колко от Творенията са била създадени от същия логус, който създаде тази планета?

РА: Този планетарен Логос е силен логус, който е създал приблизително 250 милиарда звездни системи от момента на неговото създаване. ( B2, S28, 13 )

Въпрос: Аз вярвам, че някои планети преминават доста бързо в по-висши планетарни измерения докато на други им е необходимо по-дълго време. Можете ли да дадете някаква идея за това развитие?

RA: Конкретният Логус на вашата основна галактика е използвал голяма част от неговия обединяващ материал, за да отрази битиетата на Създателя. Поради тази причина те са твърде много във вашата галактическа система, която не разполага с прогресията, за която говорите, но живее духовно като част от Логоса.

За всички тези същности (т.е. планети), на които съзнанията живеят там, съществуват различни периоди от време, необходими за постигане на по-висока плътност на съзнанието. ( B2, S29, 24 )

II. ПРОСТРАНСТВОТО БЛИЗО ДО ЦЕНТЪРА НА ГАЛАКТИКАТА Е В ПО-НАПРЕДНАЛА ФАЗА

Въпрос: Означава ли това, че звездите в близост до центъра на галактиката нямат планети?

RA: Това е неправилно. Логосът се е разпределил в цялата ви галактическа система. Въпреки това, континуума на време / пространство в някои от повечето ваши централни слънчеви системи са много по-напреднали. ( B2, S30, 29 )

Въпрос: Може ли да се каже, че има по-голяма духовна плътност или качества в центъра на тази галактика?

RA: Духовната плътност  или маса на тези, които са по-близо към центъра на галактическата спирала се дължи на различните състояния на безвремието, по време на което планетните сфери могат да се обединят. ( B2, S30, 29 )

III. НЯКОИ ГАЛАКТИКИ ИМАТ ПО-ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТРИЦАТЕЛЕН УРУЖАЙ

RA: Съществуват Логуси с по-големи проценти на отрицателни реколти. Има Логуси, които са предложили неутрален фон на поляризация.

Този Логос избра да не прави така, а вместо това да позволи на повече любов и светлина на безкрайния Създател да бъдат както приютени незабелязано в душата, така и видими и достъпни за онези, които изпитват Неговите грижи в експериментирането. ( B4, S90, 141 )

IV. В НАШАТА ГАЛАКТИКА Е ПОЗВОЛЕНА КОМУНИКАЦИЯТА ОТ ПО-ВИСШИТЕ РЕАЛНОСТИ (например от RA)

Въпрос: Имаше ли някакви други планове, създадени от Логоса за еволюцията на пътя МУ в измеренията.

RA: Още един; а именно, пропускливостта на измеренията да бъдат такива, че да може да има комуникация между тях. ( B4, S90, 141 )

V. ЛОГУСЪТ (Галактическият Творец) СЕ РАЗКЛОНЯВА В ДРУГИ ИНДИВИДУАЛИЗИРАНИ ТВОРЦИ

Въпрос: Тъй като има много индивидуализирани порции на съзнанието в нашата галактика, раздели ли ги Логоса на още повече индивидуални съзнания, за да създаде тези съзнания? ( B2, S28, 14 )

RA: Това е вярно. Изглежда, че ако един Логос създаде интелигентни енергиини пътища за една огромна система, не биха били необходими по-нататъшни под-Логосови разделения. Въпреки това, в определени граници, това е точно така. ( B2, S28, 14 )

VI. ВЗАИМОДЕЙСТВИЯТА НА РА С ДРУГИ ГАЛАКТИКИ

ВЪПРОС: Ние в момента се намираме в галактиката Млечен път, която има около 200 или повече милиарда звезди, и ние знаем, че милиони и милиони от тези големи галактики се разпространяват в това, което наричаме пространство.

Въппрос: Познанието на Ра може ли да предположи, че броят на тези галактики е безкраен? ( B4, S81, 59 )

RA: Това е напълно правилно и показателно.

Въпрос: Същността е, че има единство. Вярно ли е?

RA: Вие сте проницателен.

Въпрос: Тогава с каква част от тези галактики Ра е наясно? Преживявал ли е Ra опитности в някои от тези много различни галактики? ( B4, S81, 59 )

RA: Не.

ВЪПРОС: Има ли Ра опит или има ли Ра познания за някои от тези други галактики? Пътувал ли е Ра, под една или друга форма, в някои от тези галактики? ( B4, S81, 59 )

RA: Ние отворихме сърцата си в за излъчване на ЛЮБОВ към цялото Творение. Приблизително 90% от Сътворението е осъзнато на някакво ниво относно изпратеното и е в състояние да отговори. Всички от необятния Логус сме ЕДНО в СЪЗНАНИЕТО НА ЛЮБОВТА.

Това е типът контакт, на който ние се радваме, а не от пътуването. ( B4, S81, 59 )

VII. RA е помагал на различни под-логуси (ЗВЕЗДНИ СИСТЕМИ) в Галактиката

Въпрос: Какви са ограниченията за пътувания на Ра, в смисъл на непосредствено преживяване или разглеждане на дейността на различни места? Дали е единствено в тази галактика, и ако да, колко от тази галактика?

RA: Макар че би било възможно за нас да се движим по желание по време на създаването в рамките на този Логус, така да се каже, т.нар. галактика Млечен път, ние се преместихме там, където бяхме призовани да служим; тези райони, включват Алфа Кентавър, както и планетите от слънчевата система. Кефус и Зета Ретикули. Към тези суб-логуси сме стигнали, след като бхяме призовани. ( B4, S81, 59-60 )

ВЪПРОС: Бяха ли тези призиви от 3-то измерение или някакво друго измерение? ( B4, S82, 63 )

RA: Като цяло, от други измерения. В случая на вашето Слънце призоваващото измерение е 3-то.

ВЪПРОС:  Следователно Ра никога не се е местил в нито един момент в която и да е от другите големи галактики. Вярно ли е това?

RA: Това е правилно. ( B4, S81, 60 )

VIII.  ЗНАНИЕТО НА РА ЗА ДРУГИТЕ ГАЛАКТИКИ

Въпрос: Има ли Ра познания за която и да е друга голяма галактика или съзнанието на каквото и да е в тази галактика?

RA:  Сред нашият комплекс от социална памет има такива, които станаха Пътешестващи в други големи галактики. По този начин ние придобиваме нашите знания за другите големи галактики, тъй като техните съвкупности на ум / тяло / дух се усъвършенстват, а Вселената е едно място, и няма калъп при пътуването. ( B4, S81, 60 )

ВЪПРОС: Запознат ли е Ra с първообраза на ума, т.е. основната структура на ума, на някои други Логуси, който не е същият като нашия? ( B4, S90, 139 )

RA: Има някои от РА, които са служили като ПЪТУВАЩИ в този и други Логуси. Опитът, чрез който интелектуалните и интуитивните капацитети се разколебават, е един. ( B4, S90, 139 )

IX. ЦЕЛИЯТ НЕОБЯТЕН БРОЙ ГАЛАКТИКИ Е В ТАЗИ ОКТАВА

Въпрос: Всички тези галактики, този безкраен брой  галактики, които едва сега сме в състояние да започнем да разпознаваме с нашите телескопи, всички ли са от една и съща октава? Вярно ли е това? ( B4, S81, 60 )

RA: Това е правилно.

16. ПЛАНЕТИТЕ ОТ НАШАТА ГАЛАКТИКА

I. Колко са обитавани?

Въпрос: Колко са обитаемите планети в нашата галактика? ( В1, S16, 154 )

RA: Около 1/5 от всички планетарни същности съдържат съзнание за едно или повече измерения.

(ЗАБЕЛЕЖКА: RA казва, че 1/5 от планетите имат същества от някое измерение на някои плътност или друго на тях)

Въпрос: Има ли процеси, когато ние говорим за процеси, които се случват на много планети в нашата галактика Млечен път, или те се случват на всички планети, и какъв е процентът? ( B3, S71, 158 )

РА. Тези процеси се появяват върху всички планети, които са се родили от под-логус ( или по-точно, под-под-логус), както и вие. Процентът на обитаемите планети е приблизително 10%. ( B3, S71, 158 )

Въпрос: Какъв процент от звездите имат планетни системи?

RA: Приблизително 32% от звездите имат планети, както вие ги знаете, докато други 6% имат някакъв вид натрупан материал, който може да се насели в някое измерение. ( B3, S71, 158 )

II. КАКВА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ПЛАНЕТИТЕ В ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА ПРИЛИЧАТ НА ЧОВЕКА?

ВЪПРОС: Ако сте същност от 3-то измерение и ви се налага да пътувате от някоя друга планета до тази планета, какъв е процентът на всички онези, според познанията на Ра, които достатъчно ще приличат на същностите от Земята, за да останат незабелязани в тълпата ? ( B4, S90, 136 )

RA: Може би 5%.

ВЪПРОС: Какъв процент ще бъдат достатъчно наподобяващи нас, така че ние да приемем, че са хора, въпреки че те са малко по-различни? ( B4, S90, 137 )

RA: Може би между 13 и 15%.

[Забележка: Важно е да запомните, че РА разглежда цялото Творение, а не само Млечния път и съседните галактики, когато Ра ни казва, е взето решение относно хуманоидната форма ... виж следващия раздел.]

Няма коментари:

Публикуване на коментар