ONE

THE LAW OF ONE
We are all one.
When one is harmed, all are harmed.
When one is helped, all are healed.
Therefore, in the name of who I AM,
and I am one with all;
I ask that ONLY THAT WHICH IS THE HIGHEST GOOD OF ALL
CONCERNED happen here and now, and through all time and space.
I give thanks that this is done.
SO BE IT!


Законът на Единното

Ние всички сме едно. Когато един човек е наранен, всички са наранени.

Когато на един се помогне, помогнато е на всички.

Когато един е излекуван, всички са излекувани.
Ето защо, в името на това, което СЪМ,

Аз съм в единство с всичко и всички;
Аз моля ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО Е НАЙ-ВИСШИЯТ БОГ НА ВСИЧКО, КОЕТО се случва тук и сега, във всички времена и в цялото пространство. Аз благодаря, че това е така. Така да бъде!

Етикети

Bulgarian (39) English (40) video (8)

вторник, 22 май 2012 г.

14 - Bulgarian


III. ВСЕКИ  В ТАЗИ ГАЛАКТИКА ЛИ Е ХУМАНОИД?

ВЪПРОС: Дали този конкретен Логос [галактика] е избрал форми, които щяха да се развият в трето измерение още в самото начало, преди създаването на първо измерение?

RA: Изборът на формата е преди формирането на първообраза на ума. Тъй като Логосът първо създава своя план за еволюция (т.е. в първообраз на ума), след това се облича избраната форма.

Нашият Логус и Няколко съседни Логуса приблизително от едно и също пространство / време на цъфтежа избраха двукрака, изправена форма за човекоподобните маймуни от второ измерение. ( B4, S90, 137 )

[Забележка: Да "облече" означава да се вдъхнат качества на самосъзнание в трето измерение, като по този начин се създадат съвкупностите на  ум / тяло / дух. Това включва програмиране на всяка същност от трето измерение с  уроците и предизвикателствата на първообраза на ума.]

А.  ЗАЩО СЕ ИЗБИРА ФОРМАТА НА ЧОВЕШКИЯ ДИЗАЙН, ЗА ДА СЕ НАСЪРЧИ ДУХОВНАТА ЕВОЛЮЦИЯ?

RA: За нас е предположение, което ние споделяме с вас, стига да сте наясно, че това е просто мнение, че нашият Логос желае по-нататъшно активизиране на процеса воал, като предлага на трето измерение  почти пълна вероятност за развитие на речта, която изцяло измества  концепцията за комуникацията или телепатията.

Ние също така предполагаме, че така нареченият противопоставен палец се гледа като отлично средство за засилване на процеса на воала.

Вместо да преоткрива силата на ума, същностите от трето измерение  ще бъдат подготвени за изработването, контролирането и използването на физическите проводници и за тяхното физическо проявление. ( B4, S90, 137-138 )

IV. КОЛКО ОТ ТЯХ СА НАЯСНО?

ВЪПРОС: Колко планети, общо, в тази галактика от звезди са осъзнати, независимо от измерението?

RA: Приблизително 67 милиона. ( В1, S16, 154 )

V. В КАКВО ИЗМЕРЕНИЕ СА ТЕ?

Въпрос: Какъв е процентът на различните измерения?

RA: Първо измерение = 17%, 2-ро = 20% ; трето = 27%; 4-то = 16%; 5-то = 6% (Това прави само 86%) другата информация трябва да бъде запазена. ( В1, S16, 154 )

VI. ТЕ ВСИЧКИ ЛИ СЕ ПРИДВИЖВАТ НАПРЕД ЧРЕЗ ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ЕДИННОТО?

ВЪПРОС: Сред планетите от първо измерение всички ли от тях напреднаха до 3-то измерение чрез познаването и прилагането на Закона на Единното?

RA: Това е правилно. ( В1, S16, 154 ).

VII. Колко са отрицателни?

Въпрос: Какъв процент са поляризирани негативно към услужене на себе си?

RA: Като се има предвид Закона на Объркването ние не можем да отговорим на този въпрос. Може да се каже, че отрицателно ориентираните сфери са много по-малко. ( В1, S16, 154 )

VIII. КОЛКО УРОЖАЯ С А ОТРИЦАТЕЛНИ?

RA: Сред планетарните реколти около 10% са отрицателни, приблизително 60% са положителни, а останалите 30% са смесени - като почти всички, събрани в смесена реколта стават положителни.

Почти е неизвестно за мнозинството на затруднената реколта, че е отрицателна. Когато планета е силно ориентирана към негативизъм, почти не съществува никаква възможност за улавяне на положителна поляризация. ( B3, S65, 109 )

Въпрос: Защо в този случай почти няма възможност?

RA: Способността да се поляризира  положително изисква определена степен на самоопределение. ( B3, S65, 109 )

IX. НАШАТА ПЛАНЕТА КУХА ЛИ Е ?

RA: Вие може да кажете, че вашата сфера наподобява пчелна пита. Центърът е, обаче, е солиден,  ако имате предвид това, което се разтопява. ( B3, S60, 69 )

Въпрос: Има ли същности от 3-то измерение, които да живеят в областите на медната пита?

RA: Това някога е било вярно.  Но това не е вярно в настоящия момент. ( B3, S60, 69 )

17. НЯКОИ ПЛАНЕТИ В НАШАТА ГАЛАКТИКА СА СЪЗДАДЕНИ БЕЗ ПОЛЯРИТЕТ

I. ПЛАНЕТИТЕ С ГРАДИНИ ОТ РАЙСКИ ТИП СЪЩЕСТВУВАТ БЕЗ НЕГАТИВНА ПОЛЯРИЗАЦИЯ

А. СВОБОДНАТА ВОЛЯ НАИСТИНА НЕ ПРИСЪСТВА НА ПЛАНЕТИТЕ С РАЙСКИ ГРАДИНИ, ТЪЙ КАТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ИЗБОРИ НЕ СА ВЪЗМОЖНИ

Въпрос: Възможно ли е за тази работа  нашето измерение да бъде представено, ако под-логуса (планетарния създател ) избере същата полярност за определени изражения на логуса (галактическия създател)?

Да предположим, че нашето слънце не създава нищо друго, освен положителен поляритет. Тогава би ли се извършило това в 4-то измерение и по-високо на същата основа? ( B4, S77, 20-21 )

RA: Логусите, чиито творения са създадени без свободна воля,според усещането на онези логуси, , няма да дадат на създателя качеството и разнообразието на собствения опит в сравнение с онези логуси, които са придали на свободната воля първостепенно значение. ( B4, S77, 21 )

Б. НЕ Е ИМАЛО БУЛО НА ЗАБРАВАТА

RA: Имаше логуси, които избраха да създадат план за духовна еволюция чрез измерения, но  без предварителното прилагане на свободна воля. ( B4, S77, 21 )

ВЪПРОС: Беше ли завесата, която блокира знания от предишни въплъщения и т.н., в сила за тези лица, които познават единствено ориентацията в служба на другите? ( B4, S79, 37 )

RA: Не.

В. ПРОГРЕСЪТ ПРЕЗ 3-ТО И 4-ТО ИЗМЕРЕНИЕ БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БАВЕН

RA: В подобно развитие на измерения вие ще се намирате изключително дълго в  трето измерение, според вашия стандарт за измерване на времето, същото се отнася и за 4-то измерение.

След това, тъй като същностите започват да виждат Твореца, има изключително бърз напредък към 8-мо измерение. Това се дължи на факта, че този който не знае, не го е грижа. ( B4, S77, 21 )

[Забележка: Последното изречение означава, че ако не познавате раздялата - в този случай, защото тя никога не е била част от устройството на вашия Логос - тогава няма да се притеснявам за връщането към него, и по този начин няма да се отвърна от него в процеса на прогресирането.]

Г. КАК ИЗГЛЕЖДАХА ТЕЗИ ОБЩЕСТВА?

ВЪПРОС: Преди процеса на забравата не е имало обща представа за нищо друго освен за поляризацията на служба на другите. Какъв вид общество се разви в тази връзка?

RA: Това беше най-скучния опит, в който уроците бяха научени със скоростта на костенурката в сравнение с тази на гепарда. ( B4, S82, 67 )

RA: Когато се  живее в рамките на това, което може да се разглежда като състояние на постоянно вдъхновение, дори и на най-развитите общества им липсва воля, дух или удоволствие. ( B4, S82, 68 )

RA: При тези общества не е имало умишлено поробване на някои за благото на другите, и това не се е разглеждало като възможност, тъй като на всички се е гледало като на един. Имаше, обаче, необходимата сума на дисхармония за производство на различни експерименти, в това, което можете да се обадите на правителствените структури. ( B4, S83, 75 )

Г. ЗАЩО ТЕ НЕ МОЖЕХА ДА ПРОГРЕСИРАТ ПО-БЪРЗО?

(1) ТЕ НЕ ПРОЯВЯВАХА СИЛНА ЛЮБОВ ИЛИ НЕ СЛУЖЕХА НА ДРУГИТЕ

ВЪПРОС: Защо тяхното време в служене на другите беше толкова трудно докато стигнат степента, необходима за дипломирането, само тази  поляризация ли беше на разположение? ( B4, S82, 68 )

RA: Ако желаете, разгледайте направлението на тези, които са божествено щастливи, както вие го наричате изкривяване. Техният копнеж за промяна към  изменение е слаб или по-скоро не е тяхно състояние.

Налице е възможността за любовта към другите и служба към другите, но съществува  преобладаващото осъзнаване на Твореца в себе си. Връзката с Твореца е подобна на пъпната връв. Сигурността е обща. Ето защо не любовта е от изключително значение и не болката е ужасно плашеща; няма усилие, следователно, е създадено така, че да служи на любовта или да се възползва от страха. ( B4, S82, 69 )

(2) ТЕ СА ИМАЛИ ПРОБЛЕМИ С ПРЕОДОЛЯВАНЕТО НА БАРИЕРИТЕ МЕЖДУ ИЗМЕРЕНИЯТА

ВЪПРОС: На други места вие твърдите,  че условие за урожай в 4то измерение е поляризиране на повече от 50% в служене на другите. Дали това също така е и състоянието преди завесата? ( B4, S82, 70 )

RA: Преди процеса на воала процес преминаването в измеренията наподобяваше сякаш същността се изкачва по стълби, всяка от които има определено качество на светлината.

На стълбата, на която същността спира ще бъде или 3-то измерение светлина, или четвъртото измерение светлина. Между двете стълби е разположен прага. Да се пресече този праг е трудно. Има съпротива на ръба,така да се каже, при всяко измерение. ( B4, S82, 71 )

(3) ИМАШЕ МНОГО МАЛКО РАЗВИТИЕ НА ВЯРАТА ИЛИ ВОЛЯТА

Същността на вярата или волята трябва да бъдат разбрани, поддържани и развивани, за да може същността, която търси отвъд границата на 3-то измерение, да ги придобие . Тези същности, които не си пишат домашните, без значение дали са симпатични или харесвани, НЕ трябва да пресичат.

Именно това е ситуацията, която е изправена пред логуса преди процеса на воала. ( B4, S82, 71 )

(4) КАТАЛИЗАТОРИТЕ НЕ СА ЕФЕКТИВНИ

Изявление: Преди процеса воал, това, което ние наричаме катализатор след воал не е катализатор, просто защото той не е създавал ефективно полярност. Това, което наричаме катализатор се е смятало по-скоро като опит на Създателя и не се е разглеждало като нещо, което е причинено от други същности. ( B4, S94, 176 )

Няма коментари:

Публикуване на коментар